Nyitó oldal   Magunkról   Szolgáltatásaink   Elérhetőségek   Árlista Utolsó frissítés dátuma
2020.02.25


  leírásban is keressen

A NetWork Miskolc Kft. már szinte két évtizede, 1996 júliusában alakult. Itt vagyunk nyitás óta a Soltész Nagy Kálmán utcában és itt leszünk jövőre is. Alapító tagjaink korábban is együtt dolgoztak hasonló tevékenységet folytató üzleti vállalkozásban. Ha valaki bejön hozzánk, ugyanazokat az arcokat láthatja, mint a kezdetekkor. Reméljük, így sokak bizalmát elnyerjük, - megtartjuk. Egyedi igények kielégítésére is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk számítástechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével, illetve egyéb számítástechnikai szolgáltatásokkal (komplett számítógépek igény szerinti építése, átalakítás, bővítés, gyorsítás, szaktanácsadás, szerviz, számítógépes hálózat tervezés és kivitelezés, vírusirtás) foglalkozik. A nálunk megrendelt gépek átadását – kevés kivétellel – még aznap tudjuk teljesíteni. Saját építésű komplett gépeinkre 2 év teljes körű garanciát vállalunk. Ezt gond nélkül tudjuk megtenni, mert igyekszünk kedvező árú, de megbízható alkatrészekből összeállítani gépeinket. Szinte bármilyen, akár listáinkban nem szereplő alkatrész vagy készülék beszerzését is vállaljuk rövid határidőre, jó áron. Nagy választékban kínálunk notebookokat, monitorokat, házakat, nyomtatókat, patronokat, tonereket, tartozékokat raktárról, hogy még gyorsabban tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit.

Weboldalunkon igyekszünk az általunk forgalmazott termékek és komplett gépek paramétereit napi rendszerességgel frissíteni, bővíteni, hogy ügyfeleink is naprakészek lehessenek a termékek árának és specifikációinak tekintetében, illetve nyomon követhessék a frissen megjelenő újdonságokat is. Bővítettük szolgáltatásaink körét, pl: nyomtatópatron és toner töltés, számítógép takarítás, illetve monitor-, nyomtató-, notebook-, szünetmentes tápegység karbantartás és javítás. Szervizes szakembereink gyorsan és hatékonyan igyekeznek az ügyfelek által behozott gépek, alkatrészek garancia időn belüli- és túli problémáit megoldani. Munkatársainknak az elmúlt évek alatt megszerzett széles körű szakmai tapasztalata, melyet a számítástechnika területén felhalmoztak, biztosítja a magas szintű és gyors szervizszolgáltatások elvégzését. A nálunk vásárolt alkatrészeket és szoftvereket munkadíj nélkül építjük be, telepítjük fel. A cégünk elég tőkeerős és tapasztalt, hogy akár nagyobb vállalatok, intézmények beszerzéseit, beruházásait is le tudja bonyolítani.

Barátságos környezetben, saját ingyenes parkolóval várjuk kedves vásárlóinkat.


 E-mail cím :
 
 Jelszó :
 
Regisztráció Bejelentkezés Emlékeztető
Alaplap
Apple termékek
Billentyüzet
Bövítökártya
E-Book olvasó
Egér
Elem, Akkumulátor
Elosztó
Fejhallgató / Mikrofon
Floppy meghajtó
GPS és tartozékok
Hálózat vezetékes
Hálózat wireless
Hálózati adattároló
Hangkártya
Hangszóró
HDD
HDD ház / rack / dokkoló
Hütés
Intelligens otthon
Játékvezérlő
Kábel / Kiegészítö
Kamera / Webkamera
Komplett számítógép
LED világítás
Lemez
Memória
Memóriakártya
Monitor
MP lejátszó
Notebook
Notebook kiegészítö
Nyomtató
Optikai meghajtó
Papír
Patron
Pen drive
Processzor
Projektor
Rackszekrény
SSD
Számítógép ház
Szkenner
Szoftver
Szórakoztató elektronika
Szünetmentes
Tablet
Tápegység
Tartókar, állvány
Tisztítószer
Toner
USB Eszköz
VGA kártya
Vonalkód olvasóUtoljára megtekintett termékek:

Összesen: 605 termék ÁSZF Adatvédelem