A NetWork Miskolc Kft. már jóval több, mint két évtizede, 1996 júliusában alakult. A Soltész Nagy Kálmán utcában vagyunk nyitás óta, és itt leszünk jövőre is. Alapító tagjaink korábban is együtt dolgoztak hasonló tevékenységet folytató üzleti vállalkozásban. Amikor valaki bejön hozzánk, ugyanazokat az arcokat láthatja, mint a kezdetekkor, reméljük, így sokak bizalmát elnyerjük, - megtartjuk.


Cégünk számítástechnikai termékek kereskedelmével, illetve egyéb számítástechnikai szolgáltatásokkal foglalkozik. Saját építésű komplett gépeinkre 2 év teljes körű garanciát vállalunk, mert igyekszünk kedvező árú, de megbízható alkatrészekből összeállítani őket. Nagy választékban kínálunk notebookokat, monitorokat, házakat, nyomtatókat, patronokat, tonereket, tartozékokat raktárról, hogy még gyorsabban tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit. Emellett szinte bármilyen, akár listáinkban nem szereplő alkatrész vagy készülék beszerzését is vállaljuk rövid határidőre, jó áron. Egyedi ötletek megvalósításával is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Igény szerint komplett számítógépeket építünk, alakítunk át, bővítünk és gyorsítunk. Szaktanácsadással, szervizzel várjuk kedves ügyfeleinket, és bizalommal keressenek minket számítógépes hálózat tervezésével és kivitelezésével, vírusirtással kapcsolatban is. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, ezáltal 3D nyomtatást és tervezést, számítógép takarítást, illetve monitor-, nyomtató-, notebook-, szünetmentes tápegység karbantartást és javítást is vállalunk. Ugyanakkor vizuális emlékei megőrzésében is tudunk segíteni, legyen szó fénykép, VHS kazetta vagy régi filmszalag digitalizálásáról. Szervizes szakembereink gyorsan és hatékonyan igyekeznek az ügyfelek által behozott gépek, alkatrészek garanciaidőn belüli- és túli problémáit megoldani. Munkatársainknak az elmúlt évek alatt megszerzett széles körű szakmai tapasztalata biztosítja a magas szintű és gyors szervizszolgáltatások elvégzését. A nálunk vásárolt alkatrészeket és szoftvereket kedvezményes munkadíjjal építjük be, telepítjük fel. Cégünk tőkeerős és tapasztalt, így akár nagyobb vállalatok, intézmények beszerzéseit, beruházásait is le tudjuk bonyolítani.


Weboldalunkon igyekszünk az általunk forgalmazott termékek és komplett gépek paramétereit napi rendszerességgel frissíteni, bővíteni, azért, hogy ügyfeleink is naprakészek lehessenek a termékek árának és specifikációinak tekintetében. Ez lehetővé teszi, hogy vevőink kanapéjuk kényelméből is nyomon követhessék a frissen megjelenő újdonságokat.


Barátságos környezetben, saját ingyenes parkolóval várjuk kedves vásárlóinkat.